Saturday July 11th 2020
Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? »
För ett ögonblick gladdes jag över en postad inbjudan tills jag insåg att det var en inbjudan från [...]


Kategorier

Irene Gren

Du Irene. Vad tycker du egentligen om piercing och tatueringar? Jag har hört att du själv gav dig på att försöka tatuera in en sockerbeta på överarmen på en som jobbade på sockerbruket i Köpingebro, med stoppenål och Pelikanbläck?

Lars Yngve. Jag gillar det. Har själv en. På höger skinka. En buss. En Mercedes-Benz O 350 RHD Tourismo, 49 platser. Jag älskar att åka långfärdsbuss. Den var dyr som fan men värd varenda krona. Gjorde den jag en gång 93 när jag och Ingela va i Nyhavn. Bestämde mej på Pilen efter fem ubåtar. Jag kände mej lite deppig vid den tidpunkten för Kjell hade flyttat hem till min granne Danuta och tänkte att jag skulle unna mej den, att den skulle pigga opp. Och det gjorde den, fy fan vad det brände!Ja, det var Börje Nilsson på bruket. Vi jobbade ihop där nåna år på golvet och en kväll drack vi en jävla massa Pisang Ambon på min inglasade balkong.Han fick för sej att han skulle ha en sockerbeta på armen. Det var svårt, han ville ju inte sitta stilla jag fick surra fast honom med nåna skärp i en Baden Baden. Han blev rätt nöjd men oss emellan ser den mest ut som en hundskit. Va det nåt mer?