Saturday July 11th 2020
Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? »
För ett ögonblick gladdes jag över en postad inbjudan tills jag insåg att det var en inbjudan från [...]


Kategorier

Irene Gren

Du Irene!

Jag har hört ryktesvägen att du har börjat designa krukväxter av dina

håliga strumpbyxor och dessutom prydnadskuddar av kläder du ”hittat” i UFF-containers! Finns det verkligen en marknad för dessa något

omoderna produkter, tror du? Och vad talar för att det blir en ny

trend även utanför servicecentrets väggar?

Hallå Yngve.

Vem fan tror du att jag är? Nån jävra modebloggare? Jag skiter väl i trender men vad jag vet så är de är mycket uppskattade på hemmet iallafall. I och för sig så hör man ju inte alltid vad de säger när de protesterar, de äldre, men jag har en regel att när jag inte hör vad som kommer ur strupen så tar jag det som ett ja. Jag menar alltså när jag pyntar inne på rummen, och än så länge är det faktiskt bara en, Kurt Hansson, som kastat den (kaktusen jag gjorde av mina strumpbyxor och en ölburk) rätt på mig. Annars smyger de oftast ner dom i blöjhinken. Men då tar jag bara opp om och ställer tillbaka dom på samma ställe. Jag älskar kaktusar. Det är den vackraste form av växtlighet. Tålig och tuff. Som jag. Och när dom dricker så dricker dom ordentligt. Som jag. Kanske lite taggig men med ett köttigt innanmäte. Som jag. Och dom har saker gemensamt! Alltså våra gamla och plantorna. När dom står på fönsterbrädet får dom ju bara ljus på en sida, vilket ju trots allt är ganska onaturligt, då är det bra att vända dem 180° en eller två gånger i veckan – precis som de boende!

Kuddarna du nämner är inga prydnadskuddar, de har jag gjort speciellt för Yvonne, med hål i mitten så att hon kan sitta med sina hemorrojder. Men du kan få köpa en om du vill ha som prydnad, för dom är rätt tuffa om jag får säg det själv. Särskilt dom i latex.

Hej då.

Mode-Irene.Irene Gren