Saturday July 11th 2020
Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? »
För ett ögonblick gladdes jag över en postad inbjudan tills jag insåg att det var en inbjudan från [...]


Kategorier

Irene Gren

Du Irene! Nu när det vintersäsongen är över för i år och det är

rabatt överallt, tillhör du dem som kryper runt och letar efter röda

prislappar i klädhögarna eller ligger du på knä och sorterar bort  fimpar i trädgården?

Nej, den enda skillnaden för mej nu när våren tydligen har kommit är att jag ibland sitter ute och rullar cigaretter. Det kan va rätt skönt. Men bara om det är mulet. Och bara i min inglasade balkong. Och bara med keps och solglasögon. Det är ju så jävla ljust. Man får ju tryck över pannan och jag har nokk med värk. Oss emellan, rent ekonomiskt är detta den tid po året som jag tjänar mest pengar. Åker ner till sydtyskland med BussPersson ett par dar och köper opp en farlig massa antihistamin. Jag har kontakter i Dresden. Åkes kusin är gift med nån serb som bor där. Sen säljer jag det dyrt som fan i Trelleborg. Ja du vet till alla med sån allergi för pollen, frukt och grönt och allt va mög dom hittar po. Ska du ha?