Monday April 6th 2020
Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? »
För ett ögonblick gladdes jag över en postad inbjudan tills jag insåg att det var en inbjudan från [...]


Kategorier

Cyndi Lauper / Memphis Blues (Downtown)


Ja, du läste rätt… Cyndi Lauper (Girls Just Wanna Have Fun, True Colors, m.m.) har spelat in en bluesplatta, med munspel, blås och allt. Dessutom gör hon duetter med bl.a. BB King och Johnny Lang. Hur mixas då Cyndis flickröst (57år…) med ruffigt blueskomp? Riktigt bra faktiskt. Musiken har en autentisk tyngd och hennes röst har blivit lite raspigare med åren. Detta är alltså på riktigt, och det är riktigt bra dessutom. Cyndi alltid haft lätt för att nå in till hjärtat med sin musik och det gör hon absolut med denna platta. Hur som helst bevisar hon på många sätt att hon är en ”färgstark” artist som klarar av att beröra på många plan!

4

TORD JOHNSSON