Tuesday August 4th 2020
Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? »
För ett ögonblick gladdes jag över en postad inbjudan tills jag insåg att det var en inbjudan från [...]


Kategorier

Irene Gren

Du Irene! Tvättstugeschemat är ju orsak till att du får sen semester i år, ska du kampa utanför Bo Ohlsson,  eller ska du riva biljetter och gnida rumpan mot alla åkattraktionerna på Tosselilla även i år?

Hallå Yngve!

Ja, jag ska till Tosselilla om en veckas tid. Det bler bara jag och Ingela för Glenn har just opererat knäet. Nån munisk. En gång om året njuter jag sommarlandets alla fördelar; man får ta in alkohol, det finns tjock korv och – man får åka Kålmasken hur jävla många gånger som helst. Eller Springmasken som vi kallar den. Jag har redan packat väskan; fläkt, wienerlängd, sprit. Och pengar såklart. Jag har jobbat opp mina hälsprickor ända sen i februari så nu behöver jag ingen plånbok. Oerhört praktiskt. På högra hälen har jag tjugor och 50-lappar och på vänstra har jag hundringar. Nästa år planerar jag kunna ha mynt också. Vi får se, det är bara en dröm än så länge. Tänk att få slippa magväskan! Ingela vill gärna köra bumperbåt, vi kallar henne för det, Ingela ”Bumperbåten” Jonsson. Själv gillar jag Tossestupet efter ett par öl. Annars sitter jag mest vid Vattenlandet och glor på folk. Där och endast där känner jag att jag kan vara den jag är, en tant fångad i en tants kropp med en mans själ och en indians njurar. Sug på den.

Ses på Tosse.

Irene Gren