Saturday July 11th 2020
Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? »
För ett ögonblick gladdes jag över en postad inbjudan tills jag insåg att det var en inbjudan från [...]


Kategorier

Irene Gren

Irene

Nu är det ju valtider, vad är, tycker du, den viktigaste valfrågan? Är det sänk priset på cigaretter, avdrag för tatueringar eller större tillgång på stolpiller? Och vilka ligger bäst till för att få din röst: Socialmoderaterna, De rödgröna vänsterpartisterna, Hallelujacentern eller Sverigeseparatisterna?

Lustigt att du skulle fråga, Lars Yngve. Jag och Ingela har startat ett eget parti. Vi tyckte det var lika bra, ibland får man ta tag i saker själv i stället för att bara gå omkring och reta sej så man ser vitt. Det heter Tobak – människans bästa vän och låt inte bögar gifta sig. Vi har främst två paroller; vi vill att det ska va lättare att smuggla cigaretter och sen tycker vi det är äckligt med bögar, oavsett kön, som gifter sig. Det är jättemånga i hela Degeberga som tänker rösta på oss. Vårt valspråk är ”Sapere bolmare” det är latin och betyder ungefär ”Våga röka”. Partiets symbol är ett halvfullt askfat. Det är symboliskt kan man säg. Fimpa det gamla, tänd en ny – om du är med mej. Alla beslut tas av samtliga medlemmar genom omröstningar hemma hos Ingela. Vi dricker smuggelsprit var tisdag i hennes inglasade uterum och äter fläsksvålar. Vi kommer på superbra saker var vecka! Vems ansvar är till exempel de sektorsvisa löneskillnaderna? Vi har en panel och så diskuterar vi. Hjärtligt väkommen förbi.

Irene Gren, partiledare och dryckesansvarig.