Friday February 28th 2020
SĂ€g Ă€r det konstigt att man lĂ€ngtar bort nĂ„gon gĂ„ng? SĂ€g Ă€r det konstigt att man lĂ€ngtar bort nĂ„gon gĂ„ng? »
För ett ögonblick gladdes jag över en postad inbjudan tills jag insÄg att det var en inbjudan frÄn [...]


Kategorier

God dag Mr Blötröv, trevligt och rÄkas


Har haft en grymt kass morgon. Kaffebryggaren strular. Klockradion strular. Cykeln strular.

RÀttare sagt Àr det vÀl mer sjÀlva sadeln Àn cykeln som strular. KÀnn pÄ den hÀr. Cykelsadeln Àr sprucken, sliten sÄ kanske tio centimeter skumgummi Àr exponerat för vÀder och vind. Det regnade igÄr natt. Jag har inget sadelskydd = stÄ upp och cykla. Tills jag kommer ihÄg att köpa nytt sadelskydd eller vart jag lagt det gamla. Alternativt köpa ny sadel? Tycker det kÀnns lite mer rock n roll med sliten sadel, kan Àven vara sÄ att jag intalar mig sjÀlv det bara för att, kanske dags att ta tag i problemet för det lÀr ju knappast regna mindre framöver, men who cares? (No pain no gain eller nÄt)

Anyways, glömde hursomhelst bort mig nÀr jag fick ett sms och medan jag rotade i fickan efter mobilen planterade jag arslet i blötan. (Fan! Vilket j***a oflyt)

Har nu hela morgonen gÄtt runt som Mr Blötröv pÄ jobbet. Dock har jag relativt framgÄngsrikt hÄllit mig pÄ min plats. Förhoppningsvis klarar jag mig hela dagen utan att nÄgon av kollegorna mÀrker nÄt.

KrÀvs bara lite kreativt tÀnkande nÀr man förflyttar sig. Speciellt viktigt Àr att se till sÄ att alla kollegor befinner sig framför i fÀrdriktningen rÀknat sÄ man har hÀcken fri sÄ att sÀga. Kom att tÀnka pÄ den skitkassa reklamfilmen för Denivit* och flygvÀrdinnan som hÄller upp anteckningsblock framför munnen dÄ hon ler, Ät den snygga kaptenen som gÄr förbi, sÄ ingen ska se hennes sÀkerligen obetydligt gula/flÀckiga tÀnder. Skitkass idé i verkligheten btw.

HÄlla upp ett anteckningsblock framför munnen en hel dag drar ju bara till sig Ànnu mer uppmÀrksamhet och intresse frÄn omgivningen. Precis som allt annat onormalt beteende. Skulle jag gÄ runt pÄ jobbet och hÄlla ett anteckningsblock mot baken blir ju alla naturligtvis nyfikna pÄ varför och börjar undersöka saken nÀrmre. En sak kan jag sÀga. Jag vill INTE ha min bak undersökt, tack sÄ mycket och nog tjafsat om detta.

IstÀllet har jag bestÀmt mig för att jÀmna upp balansen i universum. Du vet den dÀr grundlÀggande naturlagen som sÀger att om det Àr negativt pÄ ett stÀlle sÄ mÄste det vara positivt pÄ ett annat? Vilket innebÀr att för att jag ska fÄ det lite bÀttre, frÄn minus till plus mÄste jag hitta det positiva stÀllet och sen fixa bort pluset till ett minus. Tror jag vet exakt vart pluset finns. NÀrmare bestÀmt kopieringsrummet. Mooohahahaha!

Ska dÀrför roa mig med att pÄ lite barnsligt manér byta hÄll pÄ pappren i kopiatorn och laserskrivaren sÄ att hÄlen hamnar till höger i stÀllet för vÀnster. Förhoppningsvis hjÀlper detta upp min dag nÄgot. Dags att skrida till verket!

*?Denivit, tandkrÀmen som gör dina tÀnder vita igen? OBS! helt obetald produktplacering, ber om ursÀkt. Ska inte intrÀffa igen. För erbjudande om gratis cykelsadel kan undantag eventuellt göras

Dr Evil