Saturday July 11th 2020
Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? »
För ett ögonblick gladdes jag över en postad inbjudan tills jag insåg att det var en inbjudan från [...]


Kategorier

Irene Gren

Du Irene. Ipad är en surfplatta som tydligen ska ersätta surfingbrädan, kan iPaden ersätta skärbrädan tror du?

Hallå din gamla indian.
Nej, det var bara som jag skojade. Även om du ser ut som en. ”Risiga huvudet” är ditt namn. Nej, jag bara skämtar med dej. Hoppas du ente tog illa opp.
Jaha, Ipad va det ja. Nä, jag är inte så po det med poddar och paddar. Jag är en PC-käring. Hatar Mac. Hatar Apple. Det är bara skryt – både burkarna och operativsystemet. Datorvärldens bimbos, om du frågar mej. Nej tacka vet ja Samsung Galaxy Tab. Den är Android-baserad och jävligt mycket fetare än Apples IPad, särskilt nu sedan den stöder Flash 10.1. Jag är den enda i Degeberga som har en. Trodde du ente om gamla Irene. Nej, men det finns mer innanför skinnvästen än vad man kan tro. Vad det nåt mer?
Irene Gren