Thursday September 24th 2020
Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? »
För ett ögonblick gladdes jag över en postad inbjudan tills jag insåg att det var en inbjudan från [...]


Kategorier

April månads horoskop

av O. Rakel

Vattumannen 20 jan – 18 feb.

Det känns som om du tagit dig vatten över huvudet nu när du låter vårkänslorna springa iväg med dig. Det kommer ändå bara att sluta i skilsmässa så varför bry sig över huvud taget? Ryggläge framför TV:n med två liter cola och några påsar chips är ett betydligt bättre alternativ.

Fiskarna 19 feb – 20 mars.

Du känner dig allvarligt leksugen, men passa dig, en och annan näbbgädda ligger och lurar i vassen. Vuxna människor ska inte tänka på lek alls! Korsstygn är en lämplig sysselsättning.

Väduren 21 mars – 19 april.

Dina ekonomiska framtidsutsikter ser ljusa ut framöver. Du kommer att hitta en tusenlapp på ett övergångsställe, när du råkar gå mot röd gubbe, mitt i rusningstrafiken. Det kommer precis att täcka sjukhuskostnaderna!

Oxen 20 april – 20 maj.

Ditt slit och släp kommer äntligen att ge utdelning under våren, för din chef d.v.s. Du kommer som ett bevis på din goda arbetsvilja att få dubbelt så många arbetsuppgifter till halva lönen. Grattis!

Tvillingarna 21 maj – 20 juni.

Du kommer att vakna upp en och inte känna dig riktigt som dig själv. Mycket riktigt har du i fyllan och villan gått in till grannen och lagt dig. Men det gör inget för denne ligger och sover inne hos dig så du kan lugnt somna om.

Kräftan 21 juni – 22 juli.

Varför vänta med att investera ditt surt förvärvade sparkapital i högriskfonder till ett senare tillfälle? Passa på nu för om en månad finns de inte längre!

Lejonet 23 juli – 22 augusti.

Äntligen får du utlopp för din exhibitionistiska ådra nu när våren kommer. Du kommer att vara först med shorts, linne och lunginflammation även detta år.

Jungfrun 23 augusti – 22 september.

På dejtingfronten intet nytt. Att ragga på krogen är som att öppna en ask chokladpraliner. Alla godbitarna går åt först, kvar blir bara några spritfyllda äckel i hörnen!

Vågen 23 september – 22 oktober.

Efter moget övervägande vågar du äntligen ta steget fullt ut och bejaka ditt, fram tills nu helt förträngda, intresse för Tibetansk strupsång och jak-mjölkning. Starkt jobbat!

Skorpionen 23 oktober – 21 november.

Du kommer att bege dig ut på en längre resa under den närmaste tiden. Se till att du får med dig dina viktigaste och käraste ägodelar för preskriptionstiden ligger på 25 år så det kan ta tid innan du kan komma hem igen!

Skytten 22 november – 21 december.

Du sköt ett snabbt skott från höften och det kan stå dig dyrt! Du lär bli underhållsskyldig i åtminstone 18 år!

Stenbocken 22 dec – 19 jan.

Gång på gång lyckas du slå din omgivning med häpnad bara genom att vara dig själv. Avundsjuka och missunnsamhet förföljer dig, men vad gör det? Du kan inte hjälpa att du är den du är!