Monday September 28th 2020
Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? »
För ett ögonblick gladdes jag över en postad inbjudan tills jag insåg att det var en inbjudan från [...]


Kategorier

Kära Hjärtanes!

Denna gång tänker jag dra iväg på en månads välförtjänt semester och hinner således inte besvara era högt skattade spörsmål till lilla mig. Men som plåster på såren skall jag tipsa om ett av mina absoluta favoritresmål. Paris: Kärlekens stad. Det finns inga som kan verbalt förolämpa en så som en äkta fransos, dock på ett väldigt vackert språk. De lismar och kråmar sig för oss nordiska kvinnor men förkastar oss i nästa stund. Men det finns sätt att ge igen på som att t.ex påpeka dennes fysiska tillkortakommanden (Mon Dieu, comment il est petit! Votre nez est beaucoup plus grand!), detta kan såra dennes manlighet och stolthet mer än något annat.  Nej, nu har jag inte tid att sitta här och tänka på glada minnen utan måste återgå till att packa resväskan! Adieu!

Kära Hjärtanes!