Saturday July 11th 2020
Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? »
För ett ögonblick gladdes jag över en postad inbjudan tills jag insåg att det var en inbjudan från [...]


Kategorier

Du Irene…

Du Irene, du jobbar ju 20 % och vilar dig 80% och nu är det ju semester. Jag har hört ryktesvägen genom facket, skyddsarbetslagen och jourhavande rörmokare att du, kvällen innan du går på semester, ska baka tårta med katrinplommon och dela ut på äldreboendet bara för att jävlas med de vikarier som börjar jobba natten kvällen därpå. E detta sant, och i så fall: du borde skämmas…

Du är ente så lite fräck du, chefredaktör Yngve. Sicket initiament. Det är ente katrinplommon, det är aprikoser. Och det funkar skitbra – i dubbel bemärkelse. Och det är för allas skull, vikarierna kommer snabbt in i jobbet och lär sig hantera röv. Dom boende får en god tårta och samtidigt fart på magen. Bra för alla. Dessutom jobbar jag 23% ente 20. Och jag vilar mig inte så jävla mycket som du verkar vilja tro, nej jag har fullt upp. Håller på att avsluta mina memoarer faktiskt. Det handlar mycket om mina år på sjön och min värk. Så småningom ska jag ge ut alla mina biografiska texter under namnet ”Irene Grens samlade värk”. Just nu håller jag på med del fyra som jag valt att döpa till, ”Bland skäggstrån och hemorrojder”. Det kommer bli en riktig tegelsten. Nu ska jag äntligen tjäna pengar!!! Det gick ju bra för han Ranelid, och kan han så kan jag tänker jag. Han är ju ändå från Malmö.
Hej då din typ.
Irene Gren.