Monday March 1st 2021
Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? »
För ett ögonblick gladdes jag över en postad inbjudan tills jag insåg att det var en inbjudan från [...]


Kategorier

Kära Hjärtanes!

Kära Kära Hjärtanes.

Du verkar vara en mogen kvinna som vet vad hon vill. Jag är en kille som inte kan få dig ur mina tankar. Jag har läst din lilla spalt ett tag nu och jag undrar om det skulle finnas en möjlighet att få träffa dig, du verkar nämligen vara en kvinna helt i min smak. Jag gillar nämligen lite äldre kvinnor som är hårdhänta och bestämda. Jag skulle inget hellre vilja än att få vara din lilla toy-boy som du kan få göra vad du vill med. Snälla…?

Din toy-boy wannabe.

Det var det fräckaste! Bara för att man råkar vara en kvinna i offentligheten så ska man inte behöva stå ut med vad för något som helst! Allra minst ska man få behöva stå ut med skamliga och oförskämda förslag från osnutna, testosteronstinna slynglar som inte lärt sig veta hut! Min kvinnliga stolthet bär jag högt och jag skulle aldrig, jag repeterar: ALDRIG, nedlåta mig till att sjunka ner till den dy där du tydligen tycks kräla, ditt lilla manschauvinistiska kräk! Så jag ber dig: Stick och brinn, och glöm mig för allt i världen! Förresten… har du stora händer…?

Kära Hjärtanes!