Monday March 1st 2021
Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? »
För ett ögonblick gladdes jag över en postad inbjudan tills jag insåg att det var en inbjudan från [...]


Kategorier

Kära Hjärtanes!

Kära Kära Hjärtanes.

Usch, vad jag har blivit deprimerad! Det är så att min man ”glömde” köpa julklappar till mig. Jag fick visserligen en ny potatisskalare men den kan väl knappast räknas, eller? Jag hade köpt jättemånga, jättefina till honom, alla köpta med stor omtanke och mycken kärlek. Han påstod att han inte haft tid att julshoppa och fick rusa iväg på julaftonsmorgon för att köpa något. Det enda han fick tag på var nämnda potatisskalare. Han menar att det är väl ändå tanken som räknas. Ska jag förlåta honom?

Fortfarande lite ledsen.

Kära Fortfarande lite ledsen. Förlåt att jag frågar men vilken tanke är det som ska räknas enligt honom? Behövde du en ny potatisskalare, eller? Jag kan på rak arm tänka ut minst ett dussin MYCKET smärtsamma användningsområden för en potatisskalare, som du skulle kunna demonstrera för din man! Om jag var honom skulle jag tassa mycket försiktigt runt dig just nu!

Om du ska förlåta honom? Behöver jag säga det…? Du ska helt sonika samla in samtliga av dig till honom givna julklappar, lägga dem i en hög och elda upp skiten! Om han undrar varför, säger du bara att det är tanken som räknas! Han ska räkna med att få ligga i topp på shitlistan VÄLDIGT länge! Behöver jag säga att du ska hålla ihop knäna för en väldigt låååååång tid.