Monday March 1st 2021
Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? »
För ett ögonblick gladdes jag över en postad inbjudan tills jag insåg att det var en inbjudan från [...]


Kategorier

Kära Hjärtanes!

Kära Kära Hjärtanes.

Jag har ett stort, men kanske inte helt oangenämt, problem. Det är nämligen så att jag har två ihärdiga beundrare som uppvaktar mig ideligen. Mitt problem är att jag inte vet vem av dem jag ska välja. Jag tycker egentligen lika mycket om dem bägge två. De är väldigt trevliga, omtänksamma och rara båda två, var och en på sitt sätt. Snälla Kära Hjärtanes, ge mig ett råd!

Villrådig och konfys.

Kära Villrådig och konfys. Du får ursäkta men jag förstår inte riktigt vad som är ditt problem. Att ha två beundrare måste väl vara dubbelt så bra som att bara ha en, eller? Du har ett gyllene tillfälle här att sålla agnarna från vetet så att säga. Du ska naturligtvis genast göra dessa båda herrar ytterst medvetna om den andres existens. I sin kamp och iver att få äga dig kommer de att göra allt för att bräda den andre. Det är viktigt att i det längsta hålla båda på halster för att fullt ut kunna utnyttja detta gyllene tillfälle att bli megauppvaktad. Du kan helt lugnt t.ex. gå en runda med var och en av dem runt i staden guldsmedsaffärer och se ut lite glittriga dyrbarheter som du av en händelse råkar önska dig i julklapp. Det är bara din fantasi som sätter gränserna för vad du kan göra för att utnyttja situationen till fullo. Skulle så småningom sedan en av dessa båda vara uthålligare i sin uppvaktning, eller du kanske rent av själv väljer ut en av dem, ska du aldrig missa ett tillfälle att påpeka att du faktiskt kunde valt den andre istället. Så ska män hållas kort!