Monday March 1st 2021
Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? »
För ett ögonblick gladdes jag över en postad inbjudan tills jag insåg att det var en inbjudan från [...]


Kategorier

The Rowdymen – Gas, Liqour and Fireworks (Transistor 66 Records)

The Rowdymen kommer från Kanada. Det kommer fler och fler bra band från Kanada. Eller också är det så att jag färdats i mörker och inte sett dem. Rowdymen spelar en ganska traditionell rockabilly kryddad med lite country toner. Det är en lite ojämn platta. Många bra låtar men det finns några ganska slätstrukna, i mina ögon utfyllnadslåtar, som drar ner betyget ett snäpp. Kanske en 10″ vinylplatta hade varit ett alternativ? Men hur som helst, fortsätter

Rowdymen m fl band att utvecklas så kommer Kanada bli känt för mer än Neil Young och ishockey.

3

Janne Falk