Friday January 22nd 2021
Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? »
För ett ögonblick gladdes jag över en postad inbjudan tills jag insåg att det var en inbjudan från [...]


Kategorier

Nils-Ude ger ut sista boken i trilogin i september.

Det är stora saker på gång i september månad, och jag tänker då inte på det stundande valet som är en fjutt i jämförelse med att Nils-Ude avslutar trilogin med dunder och brak med boken: Ko po lanned/Kreatur i storstadsmiljö. En bok som – på sitt eget säregna lilla vis – garanterat kommer att ge upphov till en välbehövlig debatt om både det ena och det andra. Precis som med de tidigare böckerna Kossijissenamn och Halleda kommer Ko po lanned/Kreatur i storstadsmiljö, göra avtryck och än en gång visa prov på Nils-Udes nytänkande när det gäller att hitta en egen grusväg att ta sig fram på över åkrarna.

Lars Yngve

Nils-Udes officiella provrör, språkrör och ärtrör.

Glad Sommar önskar Bokförlaget Håll Truten