Monday March 1st 2021
Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? »
För ett ögonblick gladdes jag över en postad inbjudan tills jag insåg att det var en inbjudan från [...]


Kategorier

Kära Hjärtanes!

Kära Kära Hjärtanes.

Jag har ett stort problem! Det är så att min fru lider väldigt ofta av huvudvärk och migränattacker. Framför allt kvälls- och nattetid när vi har tid att umgås med varandra. Du som är kvinna, har du några bra tips som skulle kunna hjälpa mig att hjälpa henne?

Frustrerad.

Kära Frustrerad! Den kvinnliga hjärnan har vetenskapligt bevisats vara helt annorlunda från männens. Eftersom den är så välutvecklad är den också mycket känsligare i sin natur. Därav kommer det sig att kvinnor oftare lider av huvudvärksproblem och dylikt i sällskap med män, som då inte har dessa välutvecklade, känsliga hjärnor. Det vi kvinnor då behöver är att få vara ifred, möjligtvis i sällskap med varje kvinnas två bästa manliga vänner, Ben & Jerry. Det som utlöser dessa migränattacker är faktiskt ni män själva, era underutvecklade hjärnors inkapabilitet, som inte uppfattar de subtila signaler som damen i fråga skickar ut, utan det måste förklaras med stora bokstäver och tydliga instruktioner vad det är vi vill att ni skall göra. Detta belastar våra stackars hjärnor så hårt att följden blir så som du beskriver. Kaffe, choklad och glass, och att få vara ifred, är de enda saker som hjälper i detta fall. Om ni delar sovrum bör du allvarligt fundera på att skaffa dig ett eget sovrum och för din kvinnas skull bör du också flytta in TV:n till hennes sovrum för att ge henne intellektuell stimulans. Lycka till!

Kära Hjärtanes!