Monday March 1st 2021
Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? »
För ett ögonblick gladdes jag över en postad inbjudan tills jag insåg att det var en inbjudan från [...]


Kategorier

Kära Hjärtanes!

Kära Kära Hjärtanes.

Jag har ett stort problem. Jag lider av stor beslutsångest. Jag vet aldrig vad jag ska välja. Jag har så svårt för att bestämma mig i alla frågor. Inte ens om jag står inför bara ett alternativ kan jag bestämma mig för vad jag vill. Snälla, hjälp mig, vad ska jag göra?

Velpottan.

Kära Velpottan! Det finns ett antal alternativa tillvägagångssätt och behandlingar för människor i din situation. Du kan välja att gå till en vanlig doktor eller till en psykolog, eller så kan du låta bli att göra något alls. Om du inte finner något av de föregående alternativen särskilt lockande föreslår jag att du antingen går med i en samtalsgrupp eller inhandlar någon bra bok i ämnet. Det finns ett antal bra alternativ av ett antal olika författare, både svenska och utländska att välja på, allt efter tycke och smak. Skulle du inte hitta något som passar på egen hand kan du alltid gå till en bokhandel eller till biblioteket för vägledning. Om du efter alla dessa råd inte har kommit någonvart får du höra av dig igen för fler goda råd!

Kära Hjärtanes!