Tuesday August 4th 2020
SĂ€g Ă€r det konstigt att man lĂ€ngtar bort nĂ„gon gĂ„ng? SĂ€g Ă€r det konstigt att man lĂ€ngtar bort nĂ„gon gĂ„ng? »
För ett ögonblick gladdes jag över en postad inbjudan tills jag insÄg att det var en inbjudan frÄn [...]


Kategorier

Huvudet under armen?

Lars Yngve

Jag hĂ„ller alltid pĂ„ de svaga. Alltid. RĂ„kade hamna framför Idol dĂ€r den löjliga i juryn tillĂ„ts att uttrycka sig i princip hur han vill om de osĂ€kra tonĂ„ringarna som vill delta i tĂ€vlingen. Det Ă€r vĂ€l okej att bedöma deras sĂ„nginsatser, men i övrigt anser jag att han helt i onödan tillĂ„ts förlöjliga mĂ€nniskor: ”Du ser ut som en hamster”, sĂ„ uttryckte sig Alexander Bard om en av de tĂ€vlande i Idol. Om man nu som Alexander Bard, enligt min bedömning, Ă€r en medelĂ„lders fjant som sjĂ€lv ser ut ungefĂ€r som en vildvuxen armhĂ„la med rĂ€vskabb, borde man i rimlighetens namn vara betydligt mer Ă„terhĂ„llsam med att kritisera andra mĂ€nniskors utseende.