Monday March 1st 2021
Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? »
För ett ögonblick gladdes jag över en postad inbjudan tills jag insåg att det var en inbjudan från [...]


Kategorier

Kära Hjärtanes!

Kära Kära Hjärtanes.

Jag har ett litet problem! Hur ska jag berätta för min fru att jag ska åka iväg på golfresa till Spanien med grabbarna, på vår 10-åriga bröllopsdag. Hon tyckte att vi skulle gå ut och äta på restaurang, övernatta på nått hotell och sånt för att fira, men man kan ju inte tacka nej till en golfresa med polarna, eller? Dessutom har jag precis köpt en rent ny spis till henne så det finns ju ingen anledning att gå ut och äta, och säng att sova i har hon också fått en ny. Snälla Kära Hjärtanes, hjälp mig att förklara för henne så hon förstår!

Handicap 22

Kära Handicap 22! Visst vill jag hjälpa dig! Om du åker på golfresa med polarna på er 10-åriga bröllopsdag garanterar jag dig att du kommer att få ett betydligt större handikapp än 22 i bröllopspresent av din fru. Om inte hon gör det personligen ska jag garanterat med glädje bistå henne med handräckning. Men för all del, lille vän, åk du bara, men räkna inte med att dörrnyckeln passar när du kommer hem! Och en välplacerad järnfemma kan göra VÄLDIGT ont!

Kära Hjärtanes!