Monday September 27th 2021
Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? »
För ett ögonblick gladdes jag över en postad inbjudan tills jag insåg att det var en inbjudan från [...]


Kategorier

Bo-Dogs – Bad Bad Dog Low Impact Records

Bra garage rock är lite som att äta en god biff eller dricka en god dryck. Du har gjort det förut men det gör ingenting om bara det är bra gjort med fina ingredienser.  Ingredienserna som  Bo-Dogs meny bygger på är av allra bästa sort. Utan att gå på detaljer så kan man i alla fall säga att de två första bokstäverna i namnet påverkat menyn påtagligt.
Det är en helgjuten platta men jag måste nämna några favoriter,  Hey, Mr Oil Drop Man är en perfekt inledning på plattan som får en att nicka gillande och en längtan av att höra resten. Bad Bad Dog är en cool röjare som borde få dina fötter att röra på sig. Det gäller i och för sig de flesta av låtarna Favoriten är dock Dog Meets Skunk samt den alternativa och något långsammare versionen Skunk Meets Dog. Jag går loss totalt på tidlösa instrumentala  rockare som dessa två låtar utgör.
Herrström, Norberg, Kiesby och Hellberg har gjort ett litet mästerverk som borde åka upp i toppen på allas julklappslistor. Om man nu inte varit smarta nog att redan ha köpt plattan.

Betyg 4/5

Janne Falk