Monday September 27th 2021
Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? »
För ett ögonblick gladdes jag över en postad inbjudan tills jag insåg att det var en inbjudan från [...]


Kategorier

Horoskop Feb 2015

Februari månads horoskop

av O. Rakel

Vattumannen 20 jan – 18 feb.

Ingalunda har ditt år börjat så mycket bättre än det förra slutade. Som jag tidigare förutspått har det de facto blivit sämre tider och inte ser jag heller någon ljusning inom en överskådlig tid. Jag har därmed bevisat att jag aldrig har fel, eller hur, Loser!

Fiskarna 19 feb – 20 mars.

Simma lugnt och ligg lågt är mitt enda råd att ge inför den närmaste framtiden. Finns inte så mycket annat att göra när läget är som det är…

Väduren 21 mars – 19 april.

Nyårsfirandet har satt sina spår i grannskapet, din gamle bock…! Hälften har vänt dig ryggen och den andra hälften har sagt upp bekantskapen med dig. Umgängeskretsen börjar bli snäv. Har du funderat på emigration?

Oxen 20 april – 20 maj.

Jobb, jobb, jobb, om du nu har något, är det enda jag ser! Att inte ha något arbete är ännu jobbigare. Man får vara glad för det lilla…

Tvillingarna 21 maj – 20 juni.

Delad glädje är dubbel glädje, som din arbetsgivare sade till dig när han halverade din lön, istället för att säga upp dig.

Kräftan 21 juni – 22 juli.

Ingenting är så roligt att det varar länge nog. Nu har du haft ditt roliga. Så roligt var det!

Lejonet 23 juli – 22 augusti.

Du är förra årets nyhet, gammal och ute, liksom. Det spelar typ ingen roll att du anstränger dig, det är ingen som vill ha med dig att göra i alla fall.

Jungfrun 23 augusti – 22 september.

Alla vägar till kärlek verkar vara utnötta, uttjatade och uttömda. Att du inte har tröttnat eller gett upp är för mig en gåta.

Vågen 23 september – 22 oktober.

Viktmässigt har du tagit enorma steg framåt, eller snarare uppåt om man ska vara ärlig. Kanske skulle du investera dina surt förvärvade sparslantar i Viktväktarna?

Skorpionen 23 oktober – 21 november.

Det är dags att tagga ner lite och inse att du inte är sådär värst mycket att hänga i granen, som dessutom ligger på sophögen vid det här laget. Du är m.a.o. helt ute och cyklar, med punktering och rostig kedja!

Skytten 22 november – 21 december.

Du brände iväg alldeles för många tusenlappar på nyårsafton, så det blir till att leva på allmosor den närmaste tiden. Att du aldrig ska lära dig!

Stenbocken 22 dec – 19 jan.

Återigen har du spridit ditt varma ljus över din omgivning. Du har skänkt värme och hopp till behövande i en tid som präglas av egoism i kubik. När andra tävlar om att trampa på och  förnedra sina medmänniskor, och framhäva sin egen förträfflighet, låter du din godhet och mildhet fylla dina medmänniskors tomma tankar så att de orkar gå vidare med sina liv även om det ser mörkt ut för deras egen del. Du är fyren i vårt mörker!