Monday September 27th 2021
Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? »
För ett ögonblick gladdes jag över en postad inbjudan tills jag insåg att det var en inbjudan från [...]


Kategorier

Kära Hjärtanes!

Kära Kära Hjärtanes.

Jag är en kvinna som har ett stort problem. När jag t.ex. skulle få för mig att inköpa ett par nya skor eller kanske en ny handväska för några hundralappar ställer maken min till ett sjuherrans liv. Men däremot om han skulle slänga ut 7000:- på en ny golfklubba eller ett nytt armbandsur så tycker han att det är en småsak som jag inte behöver bry mig om för det skulle jag aldrig förstå ändå. Vad skall jag ta mig till?

Ledsen och försakad

Kära Ledsen och försakad. Jag vill först och främst påpeka att jag klart och tydligt tidigare har förevisat vad man kan använda makens golfklubbor till. Vad du emellertid skall göra är att börja förhandla om allt som har med er ekonomi att göra. Efter att du visat honom vad man kan använda ett dylikt slagverktyg till skall du klart och tydligt först och främst klargöra för honom att allt ditt är ditt, och att allt hans är ditt! Sen kan han få börja om med att förhandla om att få låna t.ex golfklubborna under viss tid i veckan under förutsättning att det inte inverkar på sitt förvärvsarbete. Du måste se till så det lilla livet bidrar till familjens försörjning först och främst. Lycka till!

Kära Hjärtanes!