Saturday October 23rd 2021
Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? »
För ett ögonblick gladdes jag över en postad inbjudan tills jag insåg att det var en inbjudan från [...]


Kategorier

Hantverksinfluensa?

Lars Yngve

Jag är orolig över att jag plötsligt börjat spika och måla och ha mig! Jag som tidigare misslyckades i träslöjden med min kryddhylla ”Yngve” som blev så skev att det inte finns en vägg i hela universum som man skulle kunna spika upp den på. Jag svarvade dessutom en ljusstake som jag brunlaserade och som såg ut som en övermogen banan – inget att skryta med alltså. Nu i dag så lyckades jag med att såga till lister så att de passade perfekt i vinklarna och jag spikade fast dem, var trallande glad och kände mig listig! Är det säsongen, Ernst, Bygg Om, Hemma Värst eller håller jag helt enkelt på att tappa greppet om tillvaron? Samma sak hände när jag använde sandpapper – då kände jag mig riktigt slipad… Ja, ni förstår själv att saker och ting inte längre är som det varit. Kanske är jag på väg att starta en byggfirma istället för tidning? Förr tapetserade de med tidningspapper så det ligger kanske i blodet naturligt? Vad vet jag, vad vet jag. Nu ska jag koka en kopp kaffe och gå ut och njuta av mina två lister. Och jo, jag ringde akuten så att de var beredda om något skulle gå fel… Finns det något vaccin? Jag måste tillhöra dem som är prioriterade i sådana fall!