Wednesday September 22nd 2021
SĂ€g Ă€r det konstigt att man lĂ€ngtar bort nĂ„gon gĂ„ng? SĂ€g Ă€r det konstigt att man lĂ€ngtar bort nĂ„gon gĂ„ng? »
För ett ögonblick gladdes jag över en postad inbjudan tills jag insÄg att det var en inbjudan frÄn [...]


Kategorier

Icke-PediA (Den fullstÀndigt felaktiga encyklopedin

Virus

Virus Ă€r de minsta biologiska enheterna som kan infektera levande organismer. Virus brukar inte rĂ€knas som en livsform, med undantaget för Hans Virus Lindberg [ klurig forward som spelade för BrynĂ€s IF under deras storhetstid pĂ„ 1960-talet och 1970-talet – nu expertkommentator pĂ„ Canal +] som ofta hördes gnola pĂ„: Tomtegubben som hade snuva. Snuva hade Ă€ven kocken Berne* som var vĂ€ldigt lat och gick mest omkring bland grytorna och sĂ„sade –  men uppfann likafullt BearnaisesĂ„s efter att ha snutit sig i HollandaisesĂ„sen. Berne nös, snubblade och spillde sĂ„s i köksmĂ€starens dator varpĂ„ dataviruset Badtimes uppstod av manipulerade chips [lĂ€s: Nu Ă€r det fredagsmys & Dag efter dag] som Ă€r ett virus som snabbt och enkelt raderar din hĂ„rddisk. Och inte nog med det, det angriper alla diskare pĂ„ nĂ€rliggande restauranger, avmagnetiserar alla dina plastkort sĂ„ att du inte kan anvĂ€nda dem, raderar alla instĂ€llningar pĂ„ din TV och anvĂ€nder dessutom ultraviolett strĂ„lning för att göra repor i alla dina CD-skivor. Och (logisk konjuktion) kommer att lĂ€mna ditt toalettlock uppe i all framtid. Viruset har ocksĂ„ en rĂ€tt intressant nyans av
just lila [ violett, gredelin, purpur, indigo och Löfbergs] efter Löfberg som hade en faster vars moster i USA hade en gigantiskt byrĂ„ dĂ€r tredje lĂ„dan – uppifrĂ„n rĂ€knat – grep, grip, grape. En annan Grape Ă€r Gilbert Ă€ven O’Sullivan. Vann (skĂ„nska för vatten) Ă€r ett ord som ofta sĂ€tts samman med ”blanne” (skĂ„nska för bland) vilket dĂ„ sammansatt bildar ordet Blannevann = groggvirke: den svagare av de tvĂ„ ingredienserna. Ingrid Di Enser var gift med Mexikos president [president Ă€r i Iran sedan 1980 det högsta Ă€mbetet som utses genom folkliga val. Presidenten Ă€r dock inte högsta beslutsfattaren gĂ€llande landets utrikes- och sĂ€kerhetspolitik eller militĂ€ren. För detta ansvarar den Högste ledaren, som sedan 1989 heter ayatolla Ali Khamenei. Principen om den religiösa maktens kontroll infördes genom en författningsĂ€ndring av den islamiska republikens grundare ayatolla Ruhollah Khomeini, vars namn lĂ„g till grund för skĂ€mtet: Vad tycker du om Khomeni? Ayatoll han inte!] Manuel VĂ€xellĂ„da, av folket kallad för ”Bak Axel” pĂ„ grund av den Whiplashskada denne Ă„drog sig en rejĂ€l dĂ„ Ingrid vid tillfĂ€lle tappade humöret och slog honom i huvudet med en brödkavel sĂ„ att han gjorde en Linda Blair, d v s: huvudet snurrade Året Runt.