Wednesday September 22nd 2021
SĂ€g Ă€r det konstigt att man lĂ€ngtar bort nĂ„gon gĂ„ng? SĂ€g Ă€r det konstigt att man lĂ€ngtar bort nĂ„gon gĂ„ng? »
För ett ögonblick gladdes jag över en postad inbjudan tills jag insÄg att det var en inbjudan frÄn [...]


Kategorier

Icke-PediA (Den fullstÀndigt felaktiga encyklopedin

Turism

Enligt VĂ€rldsturismorganisationen (World Tourism Organisation, UNWTO) beskrivs en turist som: en person som för nöjes skull Ă€r minst tio mil frĂ„n sin folkbokföringsadress under minst 24 timmar. Om man dĂ€remot, mot sin vilja tvingas till att besöka ett stĂ€lle, vilket som helst, och har trĂ„kigt under besöket, rĂ€knas man inte som turist, utan ingĂ„r dĂ„ i istĂ€llet i gruppen Vatrist efter[enmanna blackmetal-bandet frĂ„n Tjeckien] som menar att allting Ă€r pest, efter det tyska uttrycket, Piss sehr pest ĂŒnd senapsgaße . Första fallen av harpes-t (skĂ„nskt uttal)  upptĂ€cktes 1931 i Sverige hos mĂ€nniskor och harar. Tecken pĂ„ att mĂ€nniskans angripits av denna lömska bakterie, som Ă€ven pĂ„trĂ€ffats i Drifteri (ett tillsynes planlöst omkringstryk@nde ≈ kartvikande och nackkliande personer som inte Ă€r slĂ€kt med nĂ„gon i bygden och som dĂ€rmed betraktas med skeptiskt kisande och misstĂ€nksamma blickar pĂ„ hĂ„ll: se turism och gĂ€rna Ă€ven filmen Den sista fĂ€rden – wi-wi-wi) var att öronen började vĂ€xa och att de drabbad skuttade fram med hoppsasteg i det jordbruksrelaterade grönsakslandet. Detta land grĂ€nsar till tomtgrĂ€nsen [Nordpolen] och besöks Ă€ven av tjyvar, mullsyrkar och sniglar och ett antal förtrödna kolonister. I detta fall Ă€r det bra att ha en H1:a med trĂ€skaft inom rĂ€ckhĂ„ll sĂ„ att man snabbt kan skyffla igen truten pĂ„ dem alternativt snabbt stoppa in ett omoget mormorsĂ€pple av sorten Granny Smith i deras trut. Medan all annan frukt har sina dĂ„liga dagar sĂ„ provocerar Granny Smith Ă€pplena (reds anm: uttalas Ă€bble pĂ„ skĂ„nska) med sin stĂ€ndiga frĂ€schör. JĂ€mnstora, flĂ€ckfria och i total avsaknad av rosor pĂ„ kinderna Ă€r Ă€pplet en studie i perfektion. Fasta i hullet Ă€r de ocksĂ„. Inte sĂ„ konstigt att de kommit att förknippas med evig ungdom och att bĂ„de skivbolag och datortillverkare slĂ„ss om dess symbolvĂ€rde i ett juridiskt Ă€ppelkrig.