Wednesday September 22nd 2021
SĂ€g Ă€r det konstigt att man lĂ€ngtar bort nĂ„gon gĂ„ng? SĂ€g Ă€r det konstigt att man lĂ€ngtar bort nĂ„gon gĂ„ng? »
För ett ögonblick gladdes jag över en postad inbjudan tills jag insÄg att det var en inbjudan frÄn [...]


Kategorier

Icke-PediA (Den fullstÀndigt felaktiga encyklopedin

Terrorism

Terrorism (frĂ„n latrin terror ’rĂ€dissla = att tugga fradga, med en nĂ„got besk eftersmak av skiftnyckel, nĂ€r man Ă€r skitrĂ€dd, fruktan = att bli nödig dĂ„ man överdoserat pĂ„ katrinplommon s.k. sviskon [Zwesken eller: Prunus domestica ssp. Domestica]. I djungeln (tropisk skogsvegetation, se Ă€ven: Tarzan, Djungelboken och Regnskog) dĂ€r sviskonen vĂ€xer i klasar Ă€r det stor risk att rĂ„ka ut för bakhĂ„ll eller att bli utsatt för en kompott! Just i denna svĂ„rframkomliga omgivning Ă€r Gorillakrigföring [ilskna apor Chimpanzee minkey  § City ordinance 147-B prohibits som visar tĂ€nderna och kastar bananer pĂ„ allt de uppfattar som fientligt: Go Bananas]mycket vanligt. Till avdelningen vardags terrorsim hör den sĂ„ kallade ”Hamasglassignalen” som bryter den slumrande tystnaden i villaförorterna genom att tuta och terrorisera befolkningen. Ett besök frĂ„n denna organisation Ă„samkar alltid börsen rejĂ€l skada och tycks ha anhĂ€ngare i alla Ă„ldrar och samhĂ€llsklasser. De misslyckade fraktionerna inom organisationen blir utfrysta och kallas för ”Dumstrutar” –  anvĂ€ndes förr som bestraffningshjĂ€lpmedel för skamstraff i de lĂ€gre klasserna i skolan. Den elev som hade begĂ„tt nĂ„got fel blev av lĂ€raren beordrad att ta pĂ„ sig dumstruten och dĂ€rmed att skĂ€mmas inför sina klasskamrater. Dumstruten kombinerades ofta med en stund i skamvrĂ„n.