Saturday October 23rd 2021
Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? »
För ett ögonblick gladdes jag över en postad inbjudan tills jag insåg att det var en inbjudan från [...]


Kategorier

Irene Gren

Hej Irene.
Du jag förstår att du gillar å klämma på stjärngossar och säkert har
gett en och annan en rejäl julklapp på skinkan, men har du själv varit lucia någon gång? Gör du julmaten eller köper du allt färdigförpackat  i en gör-det-själv-låda, eller det ett besök hos Kebab-ludan? Det
bästa med julen förutom Mors julbrev?

Hej Yngve.
Det stämmer inte, vem fan har sagt det? Glenn? Det är typiskt honom, han är bara sur för att han inte fick följa med mej och Ingela till Megagross i Rostock förra veckan. Det där med stjärngossar har bara hänt en enda gång på vårdcentralen i Bromölla. Och det var ju sju år sen! Nä, jag har aldrig varit mycket för sjärngossar, dom är ju för sjutton blivande musikalstjärnor allihop. Jag är mer för själva tomtefar. Det är hans skinka jag vill åt. Den smakar mer. Nej, skämt åsido jag bara skojar med dej Yngve – om vi ska vara allvarliga så gillar jag pepparkaksgubbar. Har alltid gjort. Vi brukar ju gå för dom boende på äldreboendet Livsgnistan, och då är jag alltid pepparkaksgubbe. Det känns som att dom är dom enda i luciatåget som får röka. Dom andra ser ju så jävla ljuva ut i sina jävla nattlinnen. Men då har i inte träffat Gunilla (hon som alltid får va lucia bara för att hon har ljusa slingor) om de gamla skulle få veta vad hon – och hon som jämt är tärna, Ann-Kristin  – gjorde i Malmö förra lördagen så skulle dom sätta julakaffet i halsen. Serbisk svartklubb på Augustenborg. Mer säger jag inte.
Höres.
Irene