Wednesday May 12th 2021
SĂ€g Ă€r det konstigt att man lĂ€ngtar bort nĂ„gon gĂ„ng? SĂ€g Ă€r det konstigt att man lĂ€ngtar bort nĂ„gon gĂ„ng? »
För ett ögonblick gladdes jag över en postad inbjudan tills jag insÄg att det var en inbjudan frÄn [...]


Kategorier

Juni mÄnads horoskop

av O. Rakel

Vattumannen 20 jan – 18 feb.

Precis nÀr vÀrmen Àntligen kommer, kommer Àven hösnuvan som ett brev pÄ posten och som vanligt Àr du lika oförberedd pÄ detta som alltid. Dessutom Àr allergimedicinen, som vanligt vid den hÀr tiden pÄ Äret, slut pÄ alla apotek!

Fiskarna 19 feb – 20 mars.

VÀrme och torka Àr det vÀrsta du vet. Du sitter inne och lÀngtar efter strand, hav och vatten. TyvÀrr Àr det bara tolv grader i vattnet och algblomningen Àr i antÄgande. Men snart kommer regnet, blÄsten och kylan igen, och ordningen och den svenska sommaren blir ÄterstÀlld!

VĂ€duren 21 mars – 19 april.

Om du sĂ€ger v-Ă€-d-u-r vĂ€ldigt lĂ„ngsamt lĂ„ter det som om Tomas DiLeva skulle sĂ€ga ”vĂ€der”. Kul, va!?!?

Oxen 20 april – 20 maj.

Det blir som vanligt ingen semester fĂ„r dig i Ă„r heller. Men du har börjat gilla att arbeta stenhĂ„rt för minimal skitlön, utan uppskattning frĂ„n dina överordnade. Dessutom har du börjat bocka djupt för dessa och tilltala dem ”Massa”!

Tvillingarna 21 maj – 20 juni.

Dina schizofrena drag blir allt tydligare pĂ„ sommaren. PĂ€lsjacka – Linne, SnökĂ€ngor – Sandaler, Thermo-overall – shorts, valet Ă€r ditt men som det ser ut idag gĂ„r allt att kombinera!

KrĂ€ftan 21 juni – 22 juli.

Du Àr de ende som kan backa in i framtiden utan att bli kallad bakÄtstrÀvare. Det Àr vÀl en bedrift om nÄgot!?!?

Lejonet 23 juli – 22 augusti.

Allvarligt talat har din stil inte varit modern sedan 80-talet, men om du hÄller ut blir du sÀkert hur hipp som helst igen. Typ, hippast pÄ Älderdomshemmet!

Jungfrun 23 augusti – 22 september.

Sommaren Ă€r flirtens och den fria kĂ€rlekens tid. Det finns alla chanser och möjligheter för dig att hitta nĂ„gon. NĂ„gra tips: Du borde annonsera pĂ„ ”Efterlyst”, lĂ„ta tillverka gigantiska posters som du sĂ€tter upp pĂ„ alla billboards eller Ă„ka lĂ€ttklĂ€dd med stora plakat pĂ„ cruisingar. Glöm inte att signera dessa aktiviteter med ”Desperat”!

VĂ„gen 23 september – 22 oktober.

Det stĂ„r och vĂ€ger mellan om du ska Ă„ka till din moster i Skövde eller faster i Trelleborg pĂ„ din semester. VĂ€lj Skövde om du har rĂ„d annars strunta i alltihop, förresten. Be om att fĂ„ jobba istĂ€llet. Pest och kolera, du vet
!

Skorpionen 23 oktober – 21 november.

Just nu trivs du vÀldigt bra och lÀget ser gynnsamt ut för din del framöver, men undvik att beblanda dig med folksamlingar pÄ fler Àn tvÄ personer dÄ din folkilskna Ädra lÀtt kan flamma upp sÄ hÀr i sommarvÀrmen. Stay cool och du undviker att bli trampad pÄ!

Skytten 22 november – 21 december.

Lagom till sommaren har du siktat in dig pÄ nya mÄl, byta jobb t.ex. Som rÄdande konjunktur ser ut kan detta leda till en gynnsam utvecklingskurva för din del. I latrintömningsbranschen, som exempel, skulle du snabbt kunna avancera till förste kloakdykare. Det Àr inga dÄliga framtidsutsikter!

Stenbocken 22 dec – 19 jan.

Du kÀmpar pÄ i din ansprÄkslöshet, utan att sÄ mycket som röna ens den ringaste uppmÀrksamhet eller uppskattning frÄn din omgivning. Den Àr sÄ upptagen av sitt egen sjÀlvupptagenhet att de inte ens har förmÄgan att ens lÀgga mÀrke till vilken underbar, fantastisk och begÄvad mÀnniska du Àr. Men din ödmjukhet inför detta faktum har inga grÀnser. Du har ett tÄlamod som övergÄr allt förstÄnd. Om alla i hela vÀrlden vore som du hade den varit en sÄÄÄÄ mycket bÀttre plats att leva i!