Monday September 27th 2021
Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? »
För ett ögonblick gladdes jag över en postad inbjudan tills jag insåg att det var en inbjudan från [...]


Kategorier

Oktober månads horoskop


av O. Rakel

Vattumannen 20 jan – 18 feb.
September var ingen bra månad alls. Nu väntar, om inte bibliska sju svåra år, så åtminstone fyra år av hård prövning.

Fiskarna 19 feb – 20 mars.
Just nu simmar du i lugna vatten men passa dig för just i de lugnaste vatten simmar de största torskarna…

Väduren 21 mars – 19 april.
Du har betett dig ovanligt fårskalligt den senaste tiden. Men det är inget att hänga med huvudet för. Upp med hakan och stånga dig vidare in i nästa utmaning. Akta dig så att du inte blir kallad för träbock

Oxen 20 april – 20 maj.
All din möda och slit kommer fortfarande inte att ge resultat. Om du stretar på med tjuraktig envishet så kanske du till slut blir trött. Det är alltid något!

Tvillingarna 21 maj – 20 juni.
Ambivalensen i ditt liv har tilltagit. Du känner fortfarande dig kluven inför din framtid. Ni måste samla ihop er som en man, eller kvinna med för den delen, och ta tag i era liv. Annars gör kanske någon annan det.

Kräftan 21 juni – 22 juli.
Lugnet lägrar sig efter en hektisk höst. Du har varit jagat villebråd ett tag men nu kan du pusta ut. Faran är över för tillfället.

Lejonet 23 juli – 22 augusti.
Du har för vana att ryta ifrån i tid och otid. Det är ett himla ofog och det stör din omgivning. Det är bättre att du tiger!

Jungfrun 23 augusti – 22 september.
Du får just nu lystna blickar från en hemlig beundrare. Kanske äntligen kan det bli något som sätter fart på dina endorfiner. Du får hålla ögon och öron öppna. Vem vet, någon gång hittar även en blind höna ett korn.

Vågen 23 september – 22 oktober.
Frisk vågat, hälften vunnit brukar vara ditt ledord. Det är dock inte säsong för friska vågor, och vem blir gladare av hälften av ingenting?

Skorpionen 23 oktober – 21 november.
Du har det motigt just nu. Folk gaddar ihop sig mot dig. Men du kan visa klorna och än har du kraft i nyporna. En och annan giftig kommentar får du räkna med.

Skytten 22 november – 21 december.
Du laddar på nytt inför ny säsong av jakt på lovligt villebråd. Framförallt älgar du på som förut men det kan vara för sent att ångra sig i efterhand. Hjort är hjort.

Stenbocken 22 dec – 19 jan.
Oh, du Guds gåva till mänskligheten har det inte så lätt just nu. Ingen har visat dig sin uppskattning på flera dagar. Fy, vad livet är orättvist! De ska få sona sin missunnsamhet mot dig förr än de anar! Äsch, du är för storsint för att bry dig om sådana petitesser.