Monday September 27th 2021
Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? Säg är det konstigt att man längtar bort någon gång? »
För ett ögonblick gladdes jag över en postad inbjudan tills jag insåg att det var en inbjudan från [...]


Kategorier

November månads horoskop


av O. Rakel

Vattumannen 20 jan – 18 feb.
Det sägs att vi går mot ljusare tider… Glöm det! Mörkare än så här blir det knappast. Och det lär inte bli ljusare på ett tag än!

Fiskarna 19 feb – 20 mars.
Allt simmar på i sin lugna gilla gång. Du kan lockas av att nappa på den senaste flugan, men akta dig, du kan bli fast på kroken.

Väduren 21 mars – 19 april.
Någon har liknat dig vid en gammal get. Du bräkte ifrån på skarpen! I vanliga fall säger du varken bu eller bä. Men nu har din stridslystnad väckts. Stånga dig inte blodig, bara.

Oxen 20 april – 20 maj.
Du går mest runt hänger med huvudet just nu. Du trivs inte med att gå inomhus och tjura. Du minns tider när du var som en kalv på grönbete. Tyvärr är minnena allt du har på ett tag än.

Tvillingarna 21 maj – 20 juni.
Ambivalensen tilltar i ditt liv. Du famlar i ett, både psykiskt och fysiskt, mörker. Du kan lätt gå vilse i din ensamhet. Du kan bara finna dig själv genom någon annan. Tyvärr finns denna någon just nu i Australien.

Kräftan 21 juni – 22 juli.
Det verkar som om du går framåt när du går bakåt och vice versa. Det är i och för sig inte lätt att veta i detta mörker vilket som är fram eller bak. Det är lätt att bli stillastående. Du skulle behöva ett rejält nyp!

Lejonet 23 juli – 22 augusti.
Din fåfänga har blivit en mani för dig. Du känner dig lite hängig i manen. Din omgivning tycker att du aktiverar dig för lite. Du har hamnat helt fel i tid just nu, hösten kom för fort. Baywatch på DVD är en klen tröst.

Jungfrun 23 augusti – 22 september.
Din tillknäppta personlighet har tilltagit. Du bylsar på dig för att stänga regn, kyla och människor ute. Det är tyvärr inte rätt årstid att ändra på detta!

Vågen 23 september – 22 oktober.
Du måste väga dina ord noga framöver. Du har tidigare i oförsikt sagt något som kommer att ligga dig till last i en nära framtid. Du kommer att få göra viktiga avväganden i ditt liv på grund av detta.

Skorpionen 23 oktober – 21 november.
Du trivs inte alls i vårt kalla nordiska klimat. Hösten och vintern är dig totalt främmande och ditt humör påverkas i negativ riktning. Din tidigare snarstuckenhet övergår i ren giftighet. Ettervarning!

Skytten 22 november – 21 december.
Dina tidigare mål har du missat helt och hållet, och du har inte ork att ladda om. Tyngd av årstiden och mörkret siktar du i blindo. Det är dags för att sätta upp nya mål att satsa mot så att du kan komma till skott nån gång framöver.

Stenbocken 22 dec – 19 jan.
Du står som en fyr, ett ljus i mörkret, för din förblindade omgivning. Vad vore denna blinda, vilsna och bortkomna massa utan dig som ledstjärna? De vet inte tillräckligt att uppskatta sin lycka nog att få ha dig i sin närhet. Utan dig skulle de leva i totalt mörker!