Friday October 22nd 2021
SĂ€g Ă€r det konstigt att man lĂ€ngtar bort nĂ„gon gĂ„ng? SĂ€g Ă€r det konstigt att man lĂ€ngtar bort nĂ„gon gĂ„ng? »
För ett ögonblick gladdes jag över en postad inbjudan tills jag insÄg att det var en inbjudan frÄn [...]


Kategorier

Juli mÄnads horoskop av O. Rakel

O.Rakel 300x299

Vattumannen 20 jan – 18 feb.
Till skillnad frÄn förra Äret har denna semester blivit en riktigt torr historia. Din partner har, vis efter förutvarande Är, förbjudit dig att ta en enda droppe. Du Àr torrare Àn din gamla grÀsmatta just nu. TyvÀrr ser det ut att bli torrt Àven en lÄng tid framöver!

Fiskarna 19 feb – 20 mars.
Det varma vĂ€dret har gjort att du kĂ€nner dig obekvĂ€m i tillvaron för tillfĂ€llet. VĂ€nj dig, tids nog kommer November
!

VĂ€duren 21 mars – 19 april.
Alla dina semesterförhoppningar grusades i ett enda slag nÀr din husvagn brann upp. Det enda som fanns att tillgÄ var ett tvÄmannatÀlt för 149:- pÄ macken. HÄllbarhet 3.75 timmar. LÀgg ner alla förvÀntningar pÄ livet framöver. Det blir inte bÀttre Àn sÄhÀr!

Oxen 20 april – 20 maj.
Som vanligt har du valt att ta ut din semester vid helt fel tidpunkt och har sÄledes valt att jobba hela sommaren eftersom förra Ärets semester regnade bort. Inget kul att jobba alldeles ensam i 30 graders hetta. Du kommer garanterat att vara blekast pÄ jobbet under hela Augusti.

Tvillingarna 21 maj – 20 juni.
Det varma vÀdret har gjort att du har fÄtt synrubbningar. Ditt vanligtvis normala dubbelseende har blivit kvadrubbelseende. Nu vet du inte ens om det Àr dig sjÀlv du ser i spegeln.

KrĂ€ftan 21 juni – 22 juli.
Återigen börjar hetsjakten pĂ„ dig och dina gelikar, och du gör bĂ€st i att ligga lĂ„gt ett tag framöver. Intensivast Ă€r det runt den Ă„ttonde och ett par veckor framĂ„t. Stanna helst inomhus ett par mĂ„nader innan du kan vĂ„ga visa dig ute igen.

Lejonet 23 juli – 22 augusti.
75%-iga brĂ€nnskador av för mycket solande
 Du har satt ett nytt personligt rekord som kommer att stĂ„ sig vĂ€ldigt lĂ€nge! Även ditt inköpsrekord av kylbalsam kommer att vara svĂ„rslaget för en lĂ„ng tid framĂ„t!

Jungfrun 23 augusti – 22 september.
Det varma vĂ€dret har gjort att du för en gĂ„ngs skull har lagt dina hopplösa romansplaner pĂ„ hyllan. Det skulle du ha tĂ€nkt pĂ„ lite tidigare


VĂ„gen 23 september – 22 oktober.
För första gÄngen pÄ mÄnga Är har du vÄgat dig ner till havet för att slÀnga dig i vÄgorna. Synd bara att det var just den dag som det var brÀnnmanetsinvasion lÀngs kusten. Sjukhusvistelsen kommer att bli dyr dÄ detta inte kan rÀknas som viltskada!

Skorpionen 23 oktober – 21 november.
Du mÄr som en prins i detta vÀder, sÄ torr som du Àr! Men sÀg den glÀdje som varar
!

Skytten 22 november – 21 december.
Ont krut förgÄs inte sÄ lÀtt. SvÀrmor har aldrig haft insikten att veta nÀr hon har stannat för lÀnge. Typ efter en halvtimmes besök. FrÄga om du fÄr lÄna hennes lÀgenhet ett tag. DÀr Àr det i alla fall tyst och lugnt för tillfÀllet.

Stenbocken 22 dec – 19 jan.
Du stretar pÄ i denna otacksamhetens hemvisst pÄ jorden. Att du överglÀnser t.o.m. solen med din lyskraft ignoreras fullstÀndigt av dina nÀrstÄende. TÀnk om de bara hade förmÄgan att uppskatta dig en brÄkdel av vad som egentligen vore rimligt. DÄ vore vÀrlden en mycket bÀttre plats att leva i. Din slutliga belöning för din livsgÀrning Àr överjordlig! En klen tröst, men dock!